PROCÉS PARTICIPATIU: EL TEATRE DE DEMÀ

 

Procés de participació ciutadana per debatre els futurs usos de l’edifici del teatre

Com moltes de vosaltres ja sabeu, el darrer mes de juliol es va iniciar un procés de participació per a debatre entre tota la ciutadania de Rupià quins haurien de ser els futurs usos de l’edifici del teatre.

Durant el mes d’agost es va difondre una enquesta per recollir les primeres impressions i aquest mes de setembre se celebrarà un taller participatiu per treballar de manera col·laborativa les propostes.

Resultats enquesta

A través d’aquest enllaç podreu accedir a veure els resultats obtinguts a l’enquesta oberta durant el mes de juliol de 2020.

Participa!

La construcció dels nostres pobles i ciutats és un dret i responsabilitat de totes i tots. Per això us animem que sumeu la vostra veu en aquest procés de participació de la manera que us sigui més còmode. Sabem que el futur del teatre és de gran interès per a totes les persones del poble així que no perdeu l’oportunitat i inscriviu-vos el més aviat millor a les diverses activitats programades. Cada inscripció valdrà per una sola persona per garantir les mesures sanitàries actuals, així que assegureu-vos de fer una inscripció per persona. 
Per ara només 45 persones han participat en el procés a través de l’enquesta i totes elles eren majors de vint-i-cinc anys. Fem que la veu de les persones més jove també sigui escoltada!

Participació presencial

Vine a participar en persona al taller ciutadà per debatre conjuntament i treballar de manera col·laborativa quins haurien de ser els usos que aculi el futur teatre de Rupià.

Dissabte 19 de setembre de 17:30h a 20:30h

Inscripció per a participar de manera presencial »

Participació digital

Si no t’és possible participar de manera presencial, fes arribar la teva veu i opinions a través de les eines de participació digital que es posaran a disposició.

Dissabte 19 de setembre d’11h a 13h i
de 17:30h a 20:30h

Inscripció per a participar de manera virtual »

Visites guiades

Si encara no coneixes l’edifici sencer del teatre, inscriu-te a les visites guiades i descobreix l’edifici en tota la seva magnitud.

Dissabte 19 de setembre d’11h a 13h

Inscripció a la visita guiada »

 

 

rupia.cat

 

AMB EL SUPORT DE LA DIPUTACIÓ DE GIRONA